Gratis Verzending, Vanaf 20,-

|

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis

|

Niet goed, geld terug garantie

Betaalmethodes

 

iDEAL: 

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Betaling per bank:

U kunt uw producten ook bestellen onder vooruitbetaling per bank. U maakt dan zelf het benodigde bedrag, onder vermelding van uw ordernummer, over op onze rekening. Nadat u uw bestelling hebt afgerond zenden wij u de benodigde gegevens toe.
Houdt u er rekening mee dat een handmatig verrichte betaling een verwerkingstijd kent. Afhankelijk van de bank waarmee u betaalt, worden uw producten meestal de volgende werkdag verzonden. 

Naam Rekeninghouder: TeraByteBV
Rekeningnummer: 15.95.55.191 (Rabobank)
IBAN nummer: NL63RABO0159555191
BIC nummer: RABONL2U

 

PayPal:

Marktplaats en PayPal - Veilig online betalen

PayPal is de online betaalmethode van vele webwinkels waarmee u makkelijk en veilig online betalingen kunt doen en ontvangen. 

Met PayPal kunt u heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van uw bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet met de verkoper gedeeld. U kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat u zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

U kunt nu veilig en snel een PayPal-rekening openen op paypal.nl. Via deze weg kunt u direct een PayPal-rekening openen en gelijk online afrekenen. 

 

CreditCard:

Met Mollie betaal je snel en eenvoudig betalingen via creditcard, wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode online. Wij rekenen nooit verborgen kosten.  

Mastercard & VisaEuropese kaarten
Mastercard & VisaZakelijke & niet-Europese kaarten
American ExpressWereldwijd
 
Wij rekenen geen extra % bovenop het order bedrag. Dit omdat het een extra service is van ReMarkt.

 

Bancontact / Mister Cash:

is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Heeft u een Belgische webshop? Of heeft u een Nederlandse webshop en wilt u ook de Belgische markt benaderen? Dan is de online betaalmethode Mister Cash onmisbaar!

Meest geaccepteerde Belgische betaalmethode:
 
Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.De voordelen van Bancontact / Mister Cash:
  • De betaling wordt direct uitgevoerd en bijgeschreven op uw account.
  • Groot bereik in België. 
  • Vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode.
  • Gegarandeerde betaling, geen terugboek mogelijkheid. 

 

Afterpay:

Zorgeloos online winkelen met Afterpay

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.