Gratis Verzending, Vanaf 20,-

|

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis

|

Niet goed, geld terug garantie

MacBook

Refurbished Apple MacBook kopen?De MacBook is een laptop van Apple gericht op de consumentenmarkt. De eerste editie van de MacBook werd geïntroduceerd op 16 mei 2006. Op 20 juli 2011 werd de MacBook van de consumentenmarkt gehaald en was hij tot februari 2012 enkel beschikbaar voor educatieve doeleinden. De MacBook was de vervanger van de iBook en de 12" PowerBook. Het laatste model werd uitgebracht op 15 mei 2011. De MacBook Pro is een hoger gespecificeerde uitvoering voor professionele toepassingen. De MacBook werd standaard uitgerust met Apples eigen besturingssysteem - OS X.

Artikelen 1 tot 24 van 127 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 127 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Refurbished Macbook

Een nieuwe Apple Macbook kopen is behoorlijk prijzig. Gelukkig is er een goed alternatief: een refurbished MacBook kopen. Een Refurbished MacBook is een tweedehands MacBook die door ons team van experts professioneel gereviseerd en grondig getest is. Het voordeel kans soms oplopen tot honderden euro’s.

Refurbished Macbook Pro

De Refurbished Macbook Pro is te krijgen in verschillende modellen. De eerste keuze die je moet maken is het schermformaat. De Macbook Pro is namelijk beschikbaar in zowel 13 inch, 15 inch en 16 inch. De Macbook Pro heeft een Retina Display, dit betekent dat het scherm zo goed is dat je met het blote oog geen pixels meer kan onderscheiden.

Vervolgens heb je nog een aantal keuzes qua specificaties. Denk hierbij aan de processor en de hoeveelheid werkgeheugen. Gebruik je bijvoorbeeld vaak videobewerkings software? Dan is een refurbished Macbook Pro met een i5 wat voor jou.

Refurbished Macbook Air

De Refurbished MacBook Air wordt met twee verschillende schermformaten geleverd, namelijk 11,6 inch en 13,3 inch. Het gewicht van beide modellen is minder dan 1,5 kg. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan vaak niet worden uitgebreid.

Refurbished Macbook met garantie

Elke refurbished Macbook komt standaard met 1 jaar garantie, dit is uit te breiden tot 3 jaar.  Heb je moeite met het kiezen van de juiste refurbished MacBook? Ons team van experts helpt je graag verder! Je kan e-mailen naar info@remarkt.nl. Naast de refurbished MacBooks ook gespcialiseerd in tweede hands iPad'siPhonesiMac's en Mac Mini's.