Gratis Verzending, Vanaf 20,-

|

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis

|

Niet goed, geld terug garantie

Refurbished Apple iPad kopen? Remarkt is gespecialiseerd in onder andere refurbished iPad's. De iPad is een in 2010 geïntroduceerde tablet-pc van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Net zoals de iPhone en de iPod touch bevat de iPad een multi-touchscherm, waardoor deze met de vingers is te bedienen. Dit in tegenstelling tot vroegere tablets, die meestal met een stylus werden bediend. Er zijn inmiddels diverse modellen van de iPad verschenen. Door het ruimte aanbod hebben wij onder andere verschillende refurbished ipad air retina in ons assortiment. Deze gebruikte ipads zijn nog steeds van hoge kwaliteit en kunnen nog lang mee.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Gebruikte iPad's voor een goede prijs

Een nieuwe Apple iPad kopen kan behoorlijk in de kosten lop. Gelukkig is er alternatief: een refurbished iPad kopen. Een refurbished iPad is een tweedehands iPad die door ons team van experts professioneel gereviseerd en grondig getest is. Dit houdt in dat de buitenkant er zo goed als nieuw uitziet en enkel de electronica in de iPad niet vervangne wordt. Mocht het voorkomen dat de batterij van de gebruikte iPad niet meer naar behoren functioneerd, dan wordt deze natuurlijk vervangen. Zo kan jij zorgeloos genieten van de refurbised iPad. 

Een Refurbished iPad is een duurzame keuze

Apple iPads staan er bekend om hun lange levensduur. Echter maken veel mensen hier geen gebruik van en doen ze hem na een paar jaar weg. Omdat dit zonde is geven wij de iPads een tweede leven. Door bijvoorbeeld de batterij te vervangen blazen we weer nieuw leven in een iPad die al een tijdje mee gaat. Wij doen een grondige controle van elke iPad om ervoor te zorgen dat jij nog een hele lange tijd gelukkig bent met je refurbished iPad. Dus naast dat een refurbished iPad een voordelige keuze is maak je ook nog eens positieve impact op het milieu.

Refurbished iPad met garantie

Elke refurbished iPad komt standaard met 1 jaar garantie, dit is uit te breiden tot 3 jaar. Hierdoor kan jij zorgeloos genieten van jouw refubished iPad. Heb je moeite met het kiezen van de juiste refurbished iPad? Ons team van experts helpt je graag verder! Je kan e-mailen naar info@remarkt.nl. Op zoek naar meer Apple producten? Naast de refurbished iPad levert Remarkt ook MacBooksiPhonesiMac's en Mac Mini's.