Gratis Verzending, Vanaf 20,-

|

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis

|

Niet goed, geld terug garantie

Refurbished Apple iPhone kopen? De iPhone is een smartphone van Apple. Met de iPhone is het onder meer mogelijk te bellen, sms'en, mailen, internetten, muziek te beluisteren, foto's en video's te maken en te bekijken, en games te downloaden en te spelen.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie

Waarom een refurbished iPhone?

Door een refurbished iPhone te kopen krijg je de kwaliteit van Apple tegen een veel goedkoper bedrag. Het is dus ideaal voor mensen die een nieuwe iPhone te duur vinden. Elke iPhone wordt door ons grondig gecontroleerd en waar nodig gereviseerd zodat je altijd gegarandeerd bent van kwaliteit. Daarnaast krijg je standaard bij elke refurbished iPhone 1 jaar garantie.

Een refurbished iPhone is een duurzame keuze

Door het kiezen van een refurbished product zorg je ervoor dat er grondstoffen en e-waste bespaard wordt. In een steeds voller rakende wereld is het belangrijk dat we zo voorzichtig mogelijk omgaan met het milieu en de grondstoffen die we beschikbaar hebben. Door de verkoop van refurbished producten worden jaarlijks miljoenen kilo’s CO2 minder uitgestoten

Refurbished iPhone met garantie

Elke refurbished iPhone komt standaard met 1 jaar garantie, dit is uit te breiden tot 3 jaar. Heb je moeite met het kiezen van de juiste refurbished iPhone? Ons team van experts helpt je graag verder! Je kan e-mailen naar info@remarkt.nlNaast de refurbished iPhones kan je bij Remarkt ook terecht voor MacBooksiPadsiMac's en Mac Mini's.