Gratis Verzending, Vanaf 20,-

|

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis

|

Niet goed, geld terug garantie

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering vijf werkdagen om uw product retour te sturen, ingaand op de eerst volgende werkdag na de bevestiging voor retourzending. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten word dan gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@remarkt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@remarkt.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retourneren

Als u ervoor kiest om uw bestelling te retourneren dient u eerst contact op te nemen met onze helpdesk.

Het is verplicht om bij uw retourzending uw naam, ordernummer, IBAN gegevens, reden retour en gewenste oplossing te vermelden op een begeleidend schrijven. Wij adviseren om de retourzendingen door POSTNL te laten uitvoeren. Kies de optie waarbij de ontvanger(Remarkt) verplicht wordt een handtekening te zetten voor ontvangst.

De combinatie van track & trace nummer en de handtekening zijn uw bewijs.
Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending 

Het retouradres: Ellerweg 2 6037 RS Kelpen-Oler.

U ontvangt binnen één week bericht van ons nadat uw zending retour ontvangen is.