Gratis Verzending, Vanaf 20,-

|

Voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis

|

Niet goed, geld terug garantie

Smartphones

Smartphones

Zowel Refurbished Apple iphones als Android telefoons van oa. Samsung. Android en iOS verschillen op veel gebieden van elkaar. Waar iOS enkel voor Apple is ontwikkeld, wordt het Android besturingssysteem door meerdere merken gebruikt. Apple iOS blinkt met name uit in de eenvoud en het gebruiksgemak. Het besturingssysteem sluit naadloos aan op de producten van Apple. Een nadeel van iOS is dat het alleen voor Apple beschikbaar is en de producten van Apple relatief duur zijn. Daarnaast is er weinig vrijheid in het aanpassen van apps. Google Android is een goedkopere optie en wordt door meerdere merken gebruikt. Hierdoor heeft u veel keuze in diverse modellen. Android heeft veel mogelijkheden op het gebied van personalisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld widgets en apps naar eigen voorkeur aangepast worden. Een nadeel is dat Android op elk toestel een ander uiterlijk heeft en door de vele mogelijkheden kunt u het overzicht verliezen.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Android vs iOS Er zijn genoeg verschillen wanneer u kijkt naar Android vs iOS. Niet alleen op het gebied van uiterlijk, maar ook in de manier van werken. Wanneer u overstapt van iOS naar Android, of juist van Android naar iOS, dan is dit even wennen. Wij maken de keuze tussen Android of iOS makkelijker voor u, want wij zetten graag de belangrijkste voor- en nadelen van deze twee besutringssystemen voor u op een rijtje!

Apple iOS Apple en Android werken niet samen, want iOS is door Apple zelf ontwikkeld. Dit betekent dat iOS op Android niet mogelijk is. Andersom werkt Android op iOS ook niet. Heeft u een voorkeur voor iOS? Dan is een iPhone de enige keuze die u heeft en moet u genoegen nemen met het bijbehorende prijskaartje.

Veiligheid van iOS Apple houdt graag de controle over de apps in de App Store. Ze voeren een strenge controle uit op ontwikkelaars en checken elke app voordat deze live gaat in de App Store. Hackers hebben hierdoor weinig kans. De grondige check die Apple uitvoert, zorgt ervoor dat de App Store een veilig platform is. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe software-updates gelanceerd, waardoor uw iPhone nog beter beveiligd wordt.

Vrijheid van iOS Het besturingssysteem iOS sluit naadloos aan op de iPhone. Niet gek, want het besturingssysteem en de telefoon zijn beide door Apple ontwikkeld. Het uiterlijk is eenvoudig en voor iedereen hetzelfde. Hierdoor heeft u het besturingssysteem snel onder controle. Deze eenvoud heeft ook een nadeel. U kunt iOS niet aanpassen en ziet er dus overal hetzelfde uit. Het aanpassen van app-iconen en het plaatsen van widgets op uw beginscherm, is niet mogelijk met iOS.